Jessica Hernandez & the Deltas – Caught up

posted in: Μου άρεσε | 0

H Jessica Hernandez, κόρη Μεξικανής μητέρας και Κουβανού πατέρα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Detroit τραγουδώντας σε χορωδίες και παίζοντας σε σχολικά musical, εμποτισμένη από τους ήχους της μοναδικής, σε μουσική παράδοση πόλης της.

Ξεκίνησε ως σόλο τραγουδίστρια και συνθέτης και αποφάσισε να φτιάξει ένα συγκρότημα το 2009. Έτσι δημιουργήθηκαν οι Deltas που αποτελούνται από τους Michael Krygier στην κιθάρα, Steve Lehane στο μπάσο, Taylor Pierson στα πλήκτρα, John Raleeh στο τρομπόνι και Stephen Stetson στα Τύμπανα.

H Jessica Hernadez παίζει κιθάρα, πλήκτρα, κρουστά και τραγουδάει σε αυτό το σχήμα, στο οποίο οι διεθνείς μουσικές στήλες αναγνωρίζουν Alternative/Indie Rock, Garage Punk, Neo-Psychedelia, Punk Blues (ο θεός να βάλει) στοιχεία και επιρροές από το χώρο της Motown, Latin, roots rock, funk, retro ακόμα και jazz  μουσικής.

Το πρώτο τους EP με τίτλο “Live at the Magic Bag” κυκλοφόρησε το 2009, ένα δεύτερο με τίτλο “Weird Looking Women in Too Many Clothes” το 2010, ενώ το 2013 κυκλοφόρησαν με την τρέχουσα δισκογραφική τους εταιρεία “Dead Owl Music / Instant”, το άλμπουμ “Demons” απ’ όπου και προέρχεται το τραγούδι “Caught up”, το οποίο σας συνιστώ να απολαύσετε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.