3 καταπληκτικές ιστοσελίδες!

posted in: Μου άρεσε | 12

3 καταπληκτικές ιστοσελίδες 1

Κατόπιν εξονυχιστικής έρευνας του διαδικτύου και αυστηρής επιλογής βάση πολλαπλών κριτηρίων, σας παρουσιάζω 3 καταπληκτικές ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφθείτε!

Rasterbator

3 καταπληκτικές ιστοσελίδες 5

Πρώτο στη λίστα μου με τις 3 καταπληκτικές ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφθείτε, είναι τo Rasterbator. Το Rasterbator δημιουργεί Wall art από οποιαδήποτε εικόνα μεγεθύνοντας την  σε πολλαπλές εκτυπώσιμες σελίδες, που  μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf.

Λειτουργεί σε 6 βήματα, μπορείτε να ανεβάσετε εικόνες απο τον υπολογιστή σας ή να τις φορτώσετε από το url, να επιλέξτε το μέγεθος του χαρτιού, το μέγεθος της τελικής σύνθεσης και να χρησιμοποιήσετε διάφορα εφέ και στυλ.

Η προεπισκόπηση δείχνει την τελική εικόνα σε σύγκριση με μια ανθρώπινη φιγούρα ύψους 1.80, έτσι ώστε να εκτιμηθεί η αναλογία μεγέθους. Είναι εύκολο, είναι γρήγορο, και είναι εντελώς δωρεάν!

Mystylit

3 καταπληκτικές ιστοσελίδες 4

Το mystylit είναι μια προσωπική μηχανή styling που παράγει εβδομαδιαίες προσωπικές στυλιστικές προτάσεις,  που ταιριάζουν με τις προτιμήσεις σας στο στυλ, το νούμερο σας και τον προϋπολογισμό σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε το προσωπικό σας προφίλ, επιλέγοντας το ύφος που σας αρέσει, την προτίμηση σε παπούτσια, τον τύπο σώματος σας, τα χρώματα, τα αγαπημένα brands σας και πολλά άλλα.

Όταν τελειώσετε, 14 πλήρεις ενδυματολογικές προτάσεις που περιλαμβάνουν ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα, μακιγιάζ και αξεσουάρ είναι έτοιμες, αποκλειστικά για εσάς, ανανεώνονται κάθε εβδομάδα και σας αποστέλλονται και  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μπορείτε να βαθμολογήσετε τις προτάσεις και να αγοράσετε οποιοδήποτε από τα προϊόντα που περιλαμβάνουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα του mystylit. Το stylit απαιτεί μια απλή εγγραφή  μέσω email ή  λογαριασμού στο Facebook, είναι εύκολο, διασκεδαστικό και είναι δωρεάν!

Homestyler

3 καταπληκτικές ιστοσελίδες 3

Το Homestyler σας παρέχει πρόσβαση σε ένα λογισμικό σχεδιασμού εσωτερικής διακόσμησης, που σας επιτρέπει να  σχεδιάσετε πανεύκολα το δικό σας τρισδιάστατο σπίτι! Μπορείτε να το διακοσμήστε ξεκινώντας από τα χρώματα και τα κάδρα στους τοίχους μέχρι τα δάπεδα, τα φωτιστικά και τις ηλεκτρικές συσκευές.

Σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τρισδιάστατα ψηφιακά μοντέλα  πραγματικών, επώνυμων επίπλων, καθώς επίσης να σχεδιάσετε την κάτοψη του χώρου σας  και να μετατρέψετε το τελικό αποτέλεσμα σε τρισδιάστατη διαδραστική, πανοραμική απεικόνιση.

Σας επιτρέπει να σχεδιάσετε και να διακοσμήσετε εξωτερικούς χώρους  και μπορείτε  ακόμη  να δοκιμάσετε και 3D μοντέλα υπαρκτών επώνυμων προϊόντων, σε φωτογραφίες από τα δωμάτιά του δικού σας σπιτιού, χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη εφαρμογή για κινητά.

Απαιτεί μια απλή εγγραφή, μέσω email, Facebook, Twitter, yahoo, google ή του λογαριασμού της Microsoft, είναι δωρεάν και  είναι καταπληκτικό!

Απολαύστε τα!

12 Responses

  1. ζηνα

    Αχ…αυτό με το σπίτι σα παιχνιδι στο πισι είναι! Τελείες προτάσεις Σοφακι! Ευχαριστώ!!!!

    • Sofia

      Είναι είναι το άτιμο όντως σαν παιχνίδι! Χαίρομαι που σου άρεσαν Ζήνα!

  2. spoon-stories

    Πράγματι καταπληκτικά site!Πάω να τα χαζέψω!!

    • Sofia

      Επιβάλλεται! Σ’ ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο Μαρία! Καλή βδομάδα!:-)

  3. Dimitra Decorasylum

    Φαίνονται όλα πολύ ενδιαφέροντα αλλά εγώ θα ξεκινήσω την εξερεύνηση από το πρώτο!!
    Σ΄ ευχαριστούμε Σοφία 🙂

    • Sofia

      Νομίζω οτι θα σου αρέσει και το τρίτο Δήμητρα! Καλημέρα!:-)

  4. Μαρία

    Πολύ χρήσιμο! Δεν ήξερα κανένα από τα τρία! Τα κρατάω για μελλοντική μελέτη!

    • Sofia

      Χαίρομαι που σου άρεσε και ευχαριστώ για το σχόλιο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.