Μακραμέ θήκη γλάστρας Video tutorial

posted in: DIY | 8

Απαιτεί ελάχιστα υλικά, πολύ λίγο χρόνο, μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό δώρο ή να στολίσει το μπαλκόνι σας. Μια Diy κατασκευή που θα αγαπήσετε και που χάρη στα δύο video, που με ιδρώτα ετοιμάσαμε για σας, θα φτιάξετε πολύ πολύ εύκολα.

Τα υλικά και τον τρόπο θα τα δείτε στα video για αυτό θα αναφέρω απλά κάποια επιπλέον tips:

  • Στα video χρησιμοποιώ έναν σφιγκτήρα για να σταθεροποιήσω τα νήματα και να δουλέψω σε οριζόντια επιφάνεια. Μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε ένα καρφί και να δουλέψετε οριζόντια ή να κρεμάσετε την κατασκευή και να τη χτίσετε έτσι.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπάγκο, ορειβατικό κορδόνι, κορδόνι, παπουτσιών, σκοινί, ειδικά νήματα για μακραμέ και όποιο άλλο υλικό βάλει ο νούς σας σε ένα ή περισσότερα χρώματα.
  • Όσο πιο χοντρό το νήμα τόσο πιο εύκολη η δουλειά σας και ποιο θεαματικό το αποτέλεσμα.
  • Όσο μεγαλύτερες αποστάσεις αφήνετε μεταξύ των κόμπων που συνθέτουν το φιλέ τόσο μεγαλύτερη χωρητικότητα θα έχει η γλαστροθήκη σας.

Όλα τα παραπάνω θα γίνουν πολύ πιο κατανοητά αφού δείτε τα video.

Καλή διασκέδαση λοιπόν και καλή επιτυχία!

8 Responses

  1. spoon-stories

    Πολύ καλό το βίντεο γιατί το βλέπεις στη πράξη πως γίνετε…αλλιώς με βλέπω να μπουρδουκλώνομαι μόνη μου!Ευχαριστούμε!!

  2. Dimitra Decorasylum

    Τα συγχαρητήρια στην σκηνοθέτη/μοντέρ και τον καμεραμάν για τα κατατοπιστικότα βίντεο. Η μουσική υπόκρουση, ειδικά στο πρώτο, άπαιχτη! Ο σεναριογράφος ποιος ήταν;;;; Χεχεχεχε
    Πάντως Σοφία, εμένα δεν μου φάνηκε καθόλου να παίρνει λίγο χρόνο αλλά κρατώ τους κόμπους στα υπόψη!! Σ’ ευχαριστούμε πολύ. Καλό απόγευμα 🙂

    • Sofia

      Ευχαριστούμε ευχαριστούμε! 🙂 Μισή ώρα θέλει Δήμητρα! Φαίνεται πιο περίπλοκο απο ότι είναι. Αν εμπεδώσεις τους κόμπους (που στην ουσία δεν είναι καθόλου δύσκολοι) μετά τα χέρια τρέχουν. Καλό βράδυ!

  3. Eleana A.

    Έχω αρχίσει και το σκέφτομαι σοβαρά!! Προχτές είχε πάρα πολύ αέρα και έριξε τις γλάστρες γεμίσαμε χώματα, έφυγαν οι βολβοί… και άλλα.. νομίζω πως αν τα κρεμάσω ίσως την επόμενη φορά τα γλυτώσω! Να γιατί έπρεπε να μάθω καλά του κόμπους στους προσκόπους.. 🙂

    • Sofia

      Καλημέρα Εελεάνα! Μάθε τέχνη κι ας τηνε.. Κάνε δοκιμή με μιά να δείς πως θα ανταποκριθεί στα μποφόρ. Είναι ευχάριστη κατασκευή έτσι κι αλλιώς. Κι αφού είσαι και εξοικειωμένη με τους κόμπους ευκολάκι!

  4. Κατερίνα

    Σοφία είναι τέλειο το tutorial σου!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Περιμένω με αγωνία και τα υπόλοιπα μέρη!!

    • Sofia

      Καλημέρα Κατερίνα μου! Αυτό το tutorial αποτελείται απο δύο Βίντεο. Δεν ξέρω αν κάτι δεν πήγε καλά και δεν τα είδες και τα δύο ή αν εννοείς άλλα μελλοντικά video. Ευχαριστώ ούτως ή άλλως! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.