And my Secret Santa is…

posted in: DIY | 26

SantaFeaturedΑρκετό καιρό πριν  έλαβα ένα email  απο την γλυκιά μου τη Ζήνα του Εfzin creations  με το οποίο με καλούσε να λάβω μέρος σε ένα Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι με τίτλο Secret Santa, το οποίο φέτος διοργάνωνε μαζί με τη Τζία απο το One perfect  day. Μια ομάδα απο bloggers θα δημιουργούσε και θα  αντάλλαζε δωράκια, με την κάθε μια να γνωρίζει μόνο σε ποιά θα το στείλει και όχι απο ποιά θα λάβει ένα αντίστοιχο. Ως γνήσιο Christmas Child που είμαι,  πολύ ενθουσιάστηκα με την ιδέα και φυσικά συμφώνησα και επιδόθηκα στην δημιουργία του δώρου μου, αμέσως μόλις μου γνωστοποιήθηκε ο αποδέκτης του. Δεν είχα προλάβει καλά καλά  να πιάσω βελόνες και κλωστές όταν ο ταχυδρόμος έφερε στο σπίτι ένα ειδοποιητήριο.Santa-Red-Final

 

 

Πιθανολογώ οτι ήμουν, αν οχι η πρώτη που παρέλαβε το δωράκι της πάντως σίγουρα απο τις πρώτες και περιττό να πω οτι ήταν τόσο άμεση η αποστολή του, που το μυαλό μου  δεν πήγε κάν στον Secret Santa μου. Πήρα λοιπόν και γω το χαρτάκι μου και τράβηξα για το τοπικό υποκατάστημα των ΕΛΤΑ γεμάτη απορία. Προς μεγάλη μου πραγματικά έκπληξη εκεί με περίμενε το δωράκι που ο Secret Santa μου, δηλαδή η Κατερίνα απο το “Κυριακή στο σπίτι”  σαν εξαιρετική νοικοκυρούλα που είναι, εκτός απο ταλαντούχα και εξαιρετικά δημιουργική, είχε ήδη φτιάξει και φροντίσει να μου στείλει νωρίς νωρίς.

SecretSanta1

 

Με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία πήρα το πακετάκι μου και έσπευσα να επιστρέψω στο σπίτι για να το ανοίξω. Ένας αδιάκριτος ταρανδούλης που η δουλειά του είναι να κρατάει ένα κεράκι, δεν έχασε ευκαιρία να φωτογραφηθεί και φυσικά να χώσει τη μουρίτσα του μέσα στο πακέτο για να μάθει πρώτος τι περιέχει. Πρώτα ξετρύπωσε μια καρτούλα με χειρόγραφες ζεστές ευχές απο το Κατερινάκι. Η περιέργεια του δεν ικανοποιήθηκε όμως κι έτσι αγκομαχώντας και ιδροκοπώντας άρχισε να τραβάει και να αποκαλύπτει  ένα επεξεργασμένο κομμάτι ανοιχτόχρωμου ξύλου.

SecretSantaFb

 

Και τσούπ ένα πανέμορφο τρισδιάστατο ξύλινο ελατάκι, αγκαλιά με ένα Χριστουγεννιάτικο ασπροκόκκινο ζαχαρωτό και διακοσμημένο με έναν γλυκούτσικο φιογκάκο έκανε την είσοδο του στο σπίτι μας.

4

Πόσο αγαπώ το ξύλο και πόσο αγαπώ τα ξύλινα Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά!  Και πόσο ο καινούργιος μας δεντράκος ταίριαξε με τα έπιπλα και το το υπόλοιπο  Decor  του σπιτιού! Και μπροστά στο μεγάλο δέντρο κούκλος…..
SecretSanta

Και στο τραπεζάκι μπροστά στο καναπεδάκι  πολύ μου άρεσε..

6

Και επειδή  εκεί δεν άρεσε μόνο σε μένα αλλά και στον ταρανδούλη ο οποίος έκανε ολόκληρη μετακόμιση απο την τραπεζαρία για να βρεθεί δίπλα στον καινούργιο του φίλο, είπα να τους κάνω το χατήρι και να τους αφήσω να μείνουν μαζί και να χαρούν το παρεάκι τους!

 SecretSanta7

 

Κατερινάκι μου σ ευχαριστώ για το υπέροχο δώρο σου και σου εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου καλές γιορτές, να περάσεις υπέροχα με την οικογένεια σου και ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος υγεία και χαρές!

Ζήνα και Τζία ευχαριστώ για την πρόσκληση και συγχαρητήρια για το συντονισμό και την εξαιρετική διοργάνωση! Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος!

 

 

 

26 Responses

  1. spoon-stories

    Μα τι ωραίο δώρο που έλαβες κοριτσάκι?
    Έχει γούστο το Κατερινάκι και είναι και της λεπτομέρειας…σου έβαλε και ζαχαρωτό!!!
    Τι ωραίο παιχνίδι, μπράβο βρε κορίτσια και για τη σκέψη και για την συμμετοχή! Μπράβο σε όλες σας!

    • Sofia

      Η Κατερίνα δεν παίζεται Λίλια! Με την καρτούλα της με τα πάντα της και απο τις πρώτες! Ήταν πολύ διασκεδαστικό το παιχνίδι μας όντως! Ευχαριστούμε πολύ Λίλια! Καλά Χριστούγεννα και φιλιά πολλά!

  2. alekacraftaholic

    Με γεια σου Σοφία μου.Πραγματικά ταίριαξε πολύ με το χρώμα των επίπλων.Και του χρόνου να είσαι γερή να ξαναπαίξουμε το παιχνίδι μας.Φιλιά!

    • Sofia

      Ναι ναι ούτε παραγγελία να το είχαμε κάνει! Και του χρόνου Αλεκάκι μου! Καλά Χριστούγεννα και φιλούρες ατελείωτες!

  3. Maria Pirgianaki

    Τι όμορφο και χριστουγεννιάτικο δωράκια Σοφία μου;Μπράβο σ’όλες σας που είχατε αυτή την ωραία σκέψη για το παιχνίδι.Σου εύχομαι να περάσετε καλά χριστούγεννα και πάντα,ωραία πράγματα στη ζωή σου!

    • Sofia

      Ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου! Οτι καλύτερο και σέ σένα εύχομαι! Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά!

  4. Dimitra Decorasylum

    Απλά πανέμορφο!!! Από τα πιο όμορφα δώρα που έχω δει μέχρι στιγμής στον Secret Santa! Πολλά μπράβο στην Κατερίνα για το δώρο και σε σένα για την φωτογράφηση!!!! Ο ταρανδούλης δεν έχει καθόλου άδικο που θέλει να είναι μαζί του. Καλά Χριστούγεννα Σοφία και πάντα τέτοιες όμορφες εκπλήξεις!

    • Sofia

      Είναι πολύ άτιμος αυτός ο τάρανδος! Σ’ ευχαριστώ Δήμητρα! Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά!

  5. Θάλεια Τζέλλου

    Τι ωραίο το δώρο της Κατερίνας Σοφία!!! Πανέμορφο το δεντράκι με το ζαχαρωτό του και το χαριτωμένο φιογκάκι του!!! Και πράγματι ταίριαξε τέλεια!!! Να το χαρείς Σοφία μου και του χρόνου!!!

    • Sofia

      Είναι πανέμορφο πραγματικά! Σ’ ευχαριστώ Θάλεια μου και καλά Χριστούγεννα!

  6. Christina

    Καλημέρα Σοφία μου! Με γειά το ελατάκι. Είναι πολύ όμορφο και φαίνεται να ταιριάζει άψογα με το σπίτι σας. Καλά Χριστούγεννα αν δεν τα ξαναπούμε! Φιλιά πολλά!!!

    • Sofia

      Καλημέρα Χριστίνα! Σ ευχαριστώ πολύ! Καλά Χριστούγεννα και σε σένα! Φιλιά πολλά!

  7. Christina

    ΥΓ. Αν θες δες με τι “φόρεσα” την τσάντα το Σάββατο το βράδυ στην τελευταία μου ανάρτηση!!!!

  8. Mary Deco

    Καλά είναι απίθανο το δεντράκι!! Ως φανατική κι εγώ των ξύλινων αντικειμένων, έχω να πω ότι είναι από τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που έχω δει!! Αλλά κι ο ταρανδούλης ε, δεν πάει πίσω!! Μπράβο στην Κατερίνα για το όμορφο δωράκι της! Καλές γιορτές Σοφία μου!!

    • Sofia

      Μαιράκι μου τυχερό! Καλά Χριστούγεννα και μια υπέροχη καινούργια χρονιά σου εύχομαι!

  9. ζινα

    ενταξει …ενατξει…η μηχανικος της παρεας απλα ζωγραφισε! τελειο το ελατακι!!!! πανεμορφο και παρα πολυ γουστοζικο! μπραβο Κατερινουλα!!!! Σοφακι, να μη σου πω θα το κρατουσα ολο το χρονο! χαχαχαχα

    κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για τη συμμετοχη σας…ερχεται και νεο παιχνιδι συντομα!!!!!

    φιλακια και καλες γιορτες!

    • Sofia

      Ζωγράφισε όντως η Κατερίνα! Εγώ ευχαριστώ Ζήνα που έχεις βάλει στην παρέα και με στηρίζεις όπως και όλα τα κορίτσια που μου κάνουν την τιμή να με επισκέπτονται να με σχολιάζουν και να με προσκαλούν να συμμετέχω στις πρωτοβουλίες τους. Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά με υγεία και χαρά! Φιλούρες ατελείωτες Ζήνα μου!

  10. Κατερίνα

    Σοφία μου χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το δεντράκι μου!
    Το σχεδίασα και το φτιάξαμε μαζί με το ειδικό (father)!
    Είπα να το αφήσω σκέτο μήπως θέλεις να το ζωγραφίσεις αν και μου αρέσει πολύ και έτσι φυσικό!
    Εύχομαι να περάσεις υπέροχα τις γιορτές και να έχεις ένα υπέροχο 2015!

    • Sofia

      Χεχε το ψιλιάστηκα οτι συνέβαλε ο ειδικός γιατί θυμήθηκα τη γουρουνίτσα του διαγωνισμού σου! Δεν θα το πειράξω καθόλου Κατερινάκι γιατί η ομορφιά του είναι η φυσικότητα και η απλότητα του. Σ’ ευχαριστώ για ακόμη μια φορά και σου εύχομαι Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα και έναν υπέροχο καινούργιο χρόνο!

  11. joanna - Find a way by jwp

    Εξαιρετικό το ξύλινο δεντράκι της Κατερίνας !!! Πραγματικά πανέμορφο !!! Χρόνια πολλά Σοφία μου !!! Χαρούμενες γιορτές και θερμές ευχές η νέα χρονιά να είναι γεμάτη αγάπη, ευτυχία, υγεία και δημιουργία !!!! Πολλά φιλιά !!!!

    • Sofia

      Ευχαριστώ πολύ Ιωάννα! Χρόνια πολλά και μια υπέροχη χρονιά που θα σου χαρίσει οτι καλό επιθυμείς! Φιλιά πολλά!

  12. Christina Makri

    Υπέροχο το έλατο της Κατερίνας και έστω και καθυστερημένα σου εύχομαι Καλή χρονιά με υγεία και ότι εσύ επιθυμείς για σένα και την οικογένεια σου!

    • Sofia

      Οι ευχές είναι πάντα ευπρόσδεκτες Χριστινάκι! Σ’ ευχαριστώ πολύ! Καλή χρονιά να έχουμε όλοι!

  13. Vasso D

    Το έλατο είναι απλά τέλειο!
    Από τα πιο όμορφα δώρα που είδα στο παιχνίδι!
    Και του χρόνου κορίτσια!
    Καλή Χρονιά Σοφάκι με υγεία, χαρές και αισιοδοξία για το καλύτερο!

    • Sofia

      Χρόνια πολλά Βάσω μου διπλά και τριπλά και για τη γιορτή σου! Όντως είναι πανέμορφο το ελατάκι! Και του χρόνου με υγεία και μια υπέροχη χρονιά να έχουμε όλοι! Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.